www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2502 volgers blijven op de hoogte!

Bergler Techniek bedrijfsprofiel

Logo Bergler Techniek
Als volwaardig lid van de Bergler Groep, brengt Bergler Techniek op professionele wijze kandidaten en werkgevers bij elkaar gespecialiseerd in de bouw & civiele techniek. Bergler Techniek bemiddelt tussen organisaties en professionals met een MBO-, HBO- en WO achtergrond.

“We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen” is ons motto. De passie en de doelgerichtheid waarmee Bergler Techniek de juiste professionals en de juiste opdrachtgevers samenbrengt kenmerkt onze werkwijze. Onze missie is om vanuit een intensieve en plezierige samenwerking een bijdrage te leveren aan het succes van professionals en opdrachtgevers.

Door de jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreid netwerk van professionals en opdrachtgevers voornamelijk in de bouw & civiele techniek.

Visie
De visie van Bergler Techniek is om ervoor te zorgen dat de ambities van onze opdrachtgevers en de uitdagingen van onze professionals tot elkaar komen. Bergler Techniek streeft ernaar om zowel een individuele als een gemeenschappelijke groei en en een plezierige samenwerking met onze klanten te realiseren. Hierbij staat onze professionele aanpak, persoonlijke aandacht en doelgerichtheid hoog in het vaandel.

Persoonlijke aandacht
Om onze visie te kunnen realiseren, besteedt Bergler Techniek veel tijd aan persoonlijke aandacht voor professionals en opdrachtgevers. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor zowel de professionals als voor de opdrachtgevers blijkt een belangrijke en onderscheidende factor in de wereld van werven, selecteren en detacheren.

Vanzelfsprekend selecteert Bergler Techniek de beste professionals voor u, een professional die past bij de functie, uw organisatie, de bedrijfscultuur. Persoonlijke aandacht is het fundament voor de juiste match en dat is waar het bij Bergler Techniek om draait: de juiste persoon op de juiste plek.


T : 076 – 572 02 00
E : info@bergler.nl
W : 

Volg Bergler Techniek op: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Bergler Techniek groeit, de website groeit mee

Nieuw: Bergler Techniek! Aangenaam kennismaken!
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com