www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Regus Nederland bedrijfsprofiel  
Logo Regus Nederland
Regus is de grootste aanbieder van flexibele werkplekken wereldwijd. Regus heeft een ongeëvenaard netwerk van kantoren, coworking-plekken en vergaderruimtes voor bedrijven in elke stad ter wereld. Het is een kantorennetwerk dat aansluit bij alle zakelijke wensen en behoeften - een wereldwijde infrastructuur gebouwd voor bedrijven.

Het grote netwerk biedt bedrijven de mogelijkheid om overal te opereren, zonder dat er installatiekosten of kapitaalinvesteringen nodig zijn. Hierdoor ervaren bedrijven directe kostenvoordelen en kunnen zij hun kantorenportfolio deels of volledig uitbesteden.XX Het concept van Regus is ontworpen om de productiviteit te verhogen en om gelijkgestemde professionals te verbinden, waardoor een wereldwijde community ontstaat.

Met een netwerk van 3.000 locaties in meer dan 1.000 steden in ruim 100 landen, bedient Regus maandelijks 1,5 miljoen leden


T : 0800 0202000
E : RegusNL@lewispr.com
W : 
        rss

Volg Regus Nederland op: facebook | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
5 feb 2018 Regus opent nieuw business center in iconische Zwolle Trade Center

17 aug 2017 Regus breidt haar netwerk uit in de bruisende stad Utrecht

17 mrt 2016 De beste coworking plekken buiten de Randstad
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl