www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl
2500 volgers blijven op de hoogte!

INRIX bedrijfsprofiel

Logo INRIX
INRIX is een van ’s werelds snelst groeiende technologiebedrijven gespecialiseerd in big data. Het bedrijf benut big data analytics om de individuele, economische en milieutechnische belasting van verkeersopstoppingen en files te verminderen. Met geavanceerde oplossingen voor data intelligence en verkeersvoorspellingen helpt INRIX de toonaangevende autofabrikanten, vlootbeheerders, overheden en mediabedrijven om bestuurders beter hun weg te laten vinden.

Onze visie is eenvoudig – wij zetten ons in om verkeer op gang te houden, bestuurders beter uit te rusten, planning te informeren en handel te vergemakkelijken. Met onze verkeersinformatie die tot op de minuut actueel is en onze andere bestuurdersoplossingen helpen we miljoenen chauffeurs en automobilisten tijd, benzine en frustratie te besparen; of dat nu met onze navigatieoplossingen in de auto of via smartphone is, via lokale nieuwsuitzendingen of met onze INRIX Traffic app. INRIX biedt inzicht in verkeer en autorijden en levert uiterst geavanceerde analytics instrumenten en diensten voor zes branches en bestrijkt bijna 8 miljoen kilometer aan asfalt in 42 landen.


Contact
+31 (0)23 555 34 24
MarjoleinBos@yellow-communications.com

Volg INRIX op: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Minder files in Nederland in 2014 vanwege matige economische groei en hoge werkloosheid
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl