www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2521 volgen @ICTberichten

Schouw Informatisering bedrijfsprofiel

Logo Schouw Informatisering
Schouw Informatisering is specialist in het adviseren en automatiseren van voedingsmiddelenbedrijven. Sinds 1998 is Schouw Informatisering uitgegroeid tot een internationale organisatie met 100 werknemers en 25 resellers in 15 landen. Deze groei is vooral te danken aan een focus op de voedingsmiddelenindustrie en een no-nonsense mentaliteit.

Focus op de Food branche
Microsoft Dynamics® NAV en AX vormen de basis van onze bedrijfsbrede ERP oplossingen. Om de specifieke wensen van de voedingsmiddelindustrie te kunnen bedienen wordt deze software aangevuld met de eigen standaard software specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie: SI Foodware®. Deze combinatie ondervangt alle bedrijfsprocessen van een voedingsmiddelenbedrijf. Meer dan 300 voedingsmiddelenbedrijven maken dagelijks gebruik van deze geïntegreerde oplossing.

Nauwe samenwerking met opdrachtgevers
Opdrachtgevers van Schouw Informatisering zijn Food & Beverage organisaties met een duidelijke visie op de toekomst. Zij verwachten van Schouw Informatisering een partner die bijdraagt aan de realisatie van hun visie en meegroeit met hun markt. Schouw Informatisering bouwt met haar opdrachtgevers aan een hechte relatie voor de lange termijn. Een partnerschap, waarbinnen betrouwbaarheid, kwaliteit en ontwikkeling ten aanzien van de geboden oplossing centraal staat.

Onderdeel van de SI Group
Schouw Informatisering is onderdeel van de SI Group, waar ook SBA Business Solutions onder valt.


Contact
+ 31 (0)76-504 25 20
info@schouw.org

Volg Schouw Informatisering via: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
VERDERE GROEI MOGELIJK VOOR J.S. POLAK DOOR KEUZE VOOR SI FOODWARE
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau