www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers

2512 volgers @ICTberichten

Leadgate Europe bedrijfsprofiel

Logo Leadgate Europe
Leadgate Europe is hét data driven online marketingbureau met volledige focus op IT-bedrijven. Ons team van marketingspecialisten heeft een achtergrond in de IT en weten hoe zij deze kennis kunnen combineren met succesvolle marketingcampagnes voor jouw IT-bedrijf.

Ons doel is om jouw marketing meetbaar beter te maken door jouw eigen data inzichtelijk te maken via de Online Marketing Funnel en optimalisaties toe te passen voor jouw online kanalen. Diensten die wij aanbieden zijn onder anderen: Online Marketingstrategie, Online Adverteren, Marketing Automation, Website-optimalisatie en Contentmarketing.

Leadgate Europe biedt deze online marketingdiensten aan via het marketing as a service principe met een vaste prijs per maand. Voor deze prijs, die vergelijkbaar is met die van één FTE, krijg je als bedrijf de beschikking over een heel marketingteam met verschillende specialismen. Leadgate Europe is het verlengstuk van jouw eigen marketingafdeling.


Danny Blijenburg
+31 10 268 11 48
marketing@leadgate.eu

KvK

Volg Leadgate Europe ook via: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
Archipel Academy richt zich op verdere online groei met Leadgate Europe als digitale partner

Leadgate Europe benoemt Jordi Lingen tot Managing Director

Equalture en Leadgate Europe starten data driven online marketing en HR samenwerking
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers