www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2499 volgen @ICTberichten

Ebury Nederland bedrijfsprofiel

Logo Ebury Nederland
Ebury is een in Amsterdam gevestigde financiële dienstverlener die met geavanceerde, zelf ontwikkelde technologie kleine en middelgrote bedrijven helpt om internationaal zaken te doen.

Door gebruik te maken van de geïntegreerde financiële dienstverlening en de technologie van Ebury kunnen kleine en middelgrote bedrijven betalingen ontvangen en uitvoeren tegen betere wisselkoersen, valutarisico’s afdekken en hun liquiditeit vergroten. Ebury’s platform met toegang tot ruim 100 buitenlandse valuta’s maakt het makkelijker om ook in opkomende markten in de lokale valuta te betalen. Toegang tot deze diensten is snel en gemakkelijk via een online account en een vaste contactpersoon.

Als een door de FCA (Financial Conduct Authority) gereguleerde betalingsinstelling is Ebury onder de Directive on Payment Services (PSD) geautoriseerd om in Nederland op te treden als financieel dienstverlener. Met kantoren in Londen, Madrid en Amsterdam is Ebury één van de snelst groeiende financiële dienstverleners van het Verenigd Koninkrijk.


Contact
+31 (0) 20 217 0810
nlteam@ebury.com

Volg Ebury Nederland op: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Een kwart van de Nederlandse exporteurs ondervindt financieringsproblemen

Credion gaat handelsfinancieringsproduct Ebury adviseren

Ebury breidt aantal valuta’s uit tot 140
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl