www.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2494 volgers blijven op de hoogte!

Demon Internet bedrijfsprofiel

Demon is een merknaam van Thus plc, sinds 1998 genoteerd aan de London Stock Exchange, één van de grootste aanbieders van telefoon-, data-, internet- en interactieve diensten, voornamelijk opererend onder de Thus en Demon vlag.

Demon Internet is een Internet Service Provider gespecialiseerd in het aanbieden van geïntegreerde oplossingen voor de zakelijke en particuliere gebruiker. Demon is dé provider op het gebied van internettoegang, hosting, managed security en VPN-oplossingen.

Demon Internet is in Nederland diverse keren uitgeroepen tot Provider van het jaar door de lezers van Net Magazine en kreeg als Internetprovider voor de zakelijke markt meerdere malen de hoogste waardering van MKB beslissers. In het 4e kwartaal van 2002 bereikte Demon Internet een top-3 klassering in de Providerenquete, waarbij Demon de hoogste score realiseerde voor de kwaliteit van de verbinding en de helpdesk.


T : 020-530 42 50
F : 020-422 20 01
E : sales@demon.nl
W : 
Laatste persberichten  
Demon lanceert digitale pre-paid telefoniedienst

Demon implementeert nieuw wapen tegen wormen, virussen en trojans

Demon introduceert het eerste flexibele ADSL-contract
Bedrijfslocatie  
Helaas, er is onvoldoende adresinformatie beschikbaar. 
Probeer het eens via www.google.nl/maps.

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl