ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2517 volgen @ICTberichten

Conversion Company B.V. bedrijfsprofiel

Logo Conversion Company B.V.
Internet verandert alles! Conversion Company is opgericht om bedrijven te ondersteunen in het aanpassingsproces dat bedrijven doormaken door de opmars van internet en daarmee het veranderend gedrag van consumenten en bedrijven.

Conversion Company helpt om nieuwe markten te betreden, de bedrijfsefficiency te vergroten door het online beschikbaar maken van bedrijfsprocessen. Maar ook om internetkanalen dure traditionele kanalen te laten vervangen.

Teams binnen Conversion Company werken aan uiteenlopende opdrachten voor beursgenoteerde ondernemingen in en buiten Nederland.

E-business consultants, programma managers, channel managers, online marketeers, SEO consultants, conversion experts, analisten en media managers, campagne managers, content specialisten en technische consultants werken samen met opdrachtgevers aan complexe projecten met een sterke focus op resultaat.

Conversion Company is opgericht door Martijn Haanappel en Edgar Mul


Contact
+31 (0)20 7703 443
info@conversioncompany.com

Volg Conversion Company B.V. via: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Conversion Company versterkt marktpositie door overname van Favela Fabric
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl