Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten

Itium ICT bedrijfsprofiel

Logo Itium ICT
Itium ICT, kantoorhoudend op de Westermarkt in Amsterdam, voorziet zakelijke dienstverleners in de Randstad met 1 tot 150 werkplekken van kantoorautomatisering met strategische inzet van cloud technologie.

Itium ICT kent elke klant en zijn werkwijze. De combinatie van kennis en ervaring met maakt dat wij onze klanten zeer accuraat kunnen adviseren om de juiste keuzes te maken op ICT-gebied. Onderdeel daarvan is het bieden van vaste beheercontracten, waarmee de optimale prestatie en continuïteit van de ICT omgeving is gewaarborgd. Intensief contact met medewerkers en klanten maakt dat onze diensten nauw aansluiten bij de wensen en activiteiten van de klant.

De strategische inzet van cloud technologie is voor ons de kern bij elk advies. Itium ICT is gespecialiseerd in Microsoft Office 365 en hiervoor ook door Microsoft gecertificeerd.

In 2012 is Itium ICT door het Financiële Dagblad bekroond met de FD Gazelle Award als een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. In 2013 zorgt de fusie met Fictive voor een versnelling van deze groei en verdere professionalisering. Itium ICT beheert meer dan duizend werkplekken en gebruikers van Microsoft Office 365.


Contact
+31 (0)20 - 620 81 99
+31 (0)20 - 623 06 79
info@itiumict.com

   rss

Volg Itium ICT via: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Persbericht – Itium ICT en Fictive bundelen krachten
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl