Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2496 volgers blijven op de hoogte!

SITA bedrijfsprofiel

Logo SITA
SITA is de wereldwijde aanbieder van communicatie- en IT-oplossingen voor de luchttransportsector. SITA biedt en beheert zakelijke oplossingen voor luchtvaartmaatschappijen, vliegvelden, GDS, overheden en andere klanten via het meest uitgebreide netwerk ter wereld. Dit netwerk vormt de communicatieve ruggengraat van de wereldwijde industrie voor luchttransport.

SITA’s portfolio omvat het beheer van wereldwijde communicatie, infrastructuur- en outsourcingdiensten, diensten voor commercieel luchtvaartbeheer en passagiersvervoer, vluchtafwikkeling, operaties in het vliegtuig en communicatie tussen het vliegtuig en de grond, vliegveldbeheer en operationele activiteiten, bagageafhandeling, transportveiligheid en grensbeheer, vrachtvervoer en meer.

Met een serviceteam van meer dan 2.000 personen wereldwijd investeert SITA in het realiseren van eersteklas klantenservice. Het biedt geïntegreerde lokale en wereldwijde ondersteuning voor zowel zijn communicatie- als IT-applicatiediensten.

SITA heeft twee belangrijke divisies: OnAir, een toonaangevend aanbieder van in-flight connectiviteit en CHAMP Cargosystems, het enige IT-bedrijf ter wereld dat zich enkel richt op luchtvracht. SITA neemt daarnaast deel in twee joint ventures die diensten leveren aan de gemeenschap voor luchttransport: Aviareto voor aircraft asset management en CertiPath voor beveiligd, elektronisch identificatiemanagement.

SITA is één van de meest internationale bedrijven ter wereld. Het baseert zijn wereldwijde bereik op lokale aanwezigheid met diensten voor ongeveer 450 leden in de luchttransportindustrie en 2.800 klanten in meer dan 200 landen en gebieden. SITA werd in 1949 opgericht met 11 deelnemende luchtvaartmaatschappijen en verschaft vandaag de dag werk aan meer dan 140 verschillende nationaliteiten die meer dan 70 verschillende talen spreken. SITA behaalde in 2013 een geconsolideerde omzet van meer dan 1,63 miljard US dollar.


T : +31 20 606 9600
F : +31 20 606 9001
E : info@sita.aero
W : 
Laatste persberichten  
Investeringen in beveiligingstechnologie krijgen steeds meer prioriteit bij luchthavens wereldwijd

91% van de luchtvaartmaatschappijen investeert in cyber security

Onderzoek SITA: passagiers verkiezen technologie boven mensen
 SITA persberichtenarchief (21 berichten)
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl