www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2505 volgen @ICTberichten

Salves bedrijfsprofiel

Logo Salves
Salves: de menselijke maat voorop
Salves is een IT-bedrijf dat anders is dan andere organisaties. Sinds 2006 is Salves uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met kantoren in Helvoirt en Hilversum. We staan voor innovatieve en gedegen softwareontwikkeling, professionele testtrajecten en integrale implementatie van nieuwe software met als doel het behalen van een maximale business productiviteit bij onze klanten. Daarbij zijn oplossingen die in samenhang worden ontworpen in onze optiek beter. Wij zien de oplossing dan ook in multidisciplinair denken en handelen vanuit vier disciplines: Testen, Software Development, HR-implementaties en Microsoft Consultancy.

Die disciplines zijn ondergebracht in vijf werkmaatschappijen. Deze werkmaatschappijen werken in de basis onafhankelijk van elkaar, maar hebben met elkaar gemeen dat zij elk op hun eigen vlak streven naar het aantrekken van de beste professionals die voor hun klanten aansprekende opdrachten uitvoeren. En, waar mogelijk wordt uiteraard samengewerkt en versterken we elkaar. Daar profiteert de klant weer van.

De kracht zit in onze mensen
Ons succes gaat niet over nullen en enen. Maar over de som van menselijke capaciteiten en waarden. De kracht van Salves zit dus in onze mensen. Zij zijn uitstekend opgeleid, ervaren, betrokken en betrouwbaar. Zulke talenten koesteren we en laten we uiteraard werken met state-of-the-art tools en met de modernste test- en ontwikkelmethoden. En met resultaat. Daarom werkt Salves aan toonaangevende en uitdagende IT-projecten bij gerenommeerde bedrijven. Maar dan nét even anders...

De basis van ons succes
Salves een IT-bedrijf dat anders is dan andere. We werken vanuit herkenbare gespecialiseerde werkmaatschappijen waarbij de menselijke maat bij ons altijd voorop staat. We zorgen voor een informele sfeer en veel collega's gaan ook zelfs vriendschappelijk met elkaar om. We stimuleren elkaar om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak om zo tot de beste prestaties te komen. Dat is heel leuk voor ons, maar onze klanten merken dat natuurlijk ook. Want populair gezegd: dat werkt toch nét even prettiger én beter. Daarom geven klanten ons graag in het volste vertrouwen innovatieve en in het oog springende opdrachten. En het zijn niet de minste: onze klanten behoren tot de Top 200-bedrijven in Nederland. En ja, daar zijn we trots op!

Snappen waar het om gaat
De business van de klant begrijpen en de klant helpen om succesvol te zijn, is waar het voor ons om gaat. Afhankelijk van de doelstellingen van onze klanten zetten we dan ook onze Java-specialisten, Microsoft-consultants, testprofessionals of AFAS-specialisten in. Kwaliteit gaat daarbij boven kwantiteit; dat is ons motto. Het leveren van een uitstekende kwaliteit software en een relatie van gelijkheid, partnership en meedenken is precies wat we nastreven.

Klanten van Salves
We hebben onze sporen in IT verdiend. We hebben domeinkennis opgebouwd binnen de sectoren Industrie, Telecom, Financiën, Overheid, Zorg en Onderwijs. Niet voor niets mogen we klanten als APG, KPN, ASML, Dela, Rabobank, Huis ter Duin, Achmea, De Lage Landen, het Erasmus MC, het UMC Utrecht en BAM tot onze trouwe klanten rekenen. Wilt u maatwerk, een pakketoplossing of een uitvoerige testfase van de gekozen software? Wat uw keuze ook is, Salves begeleidt u in het gehele traject. Salves weet wat er speelt binnen uw markt en organisatie. We beschikken over de kennis en ervaring om uw doelstellingen te realiseren. Dat garanderen we u. Zeker weten!


Contact
0411 87 00 08
0411 64 37 80
info@salves.nl

Volg Salves via: facebook | twitter | linkedin | blog
Laatste persberichten  
Salves start gespecialiseerd test-bedrijf in de zorg

Opening nieuw kantoor in Rotterdam onderstreept de groei van Salves Testservices

Salves introduceert HiX TestAutomation Service
 Salves persberichtenarchief (19 berichten)
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau