Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2521 volgen @ICTberichten

FiberRing bedrijfsprofiel

Logo FiberRing
FiberRing (www.fiberring.com) is een netwerk service provider met een internationaal IP Netwerk. Het netwerk van FiberRing is een IP Netwerk met een van de grootste internet verkeersvolumes in de wereld. De diensten van FiberRing bestaan onder andere uit Internet Access, IP Transit, Long Haul Ethernet, Metro Ethernet, Wavelength en Dark Fiber. Deze diensten worden ondersteund met 24x7 klantsupport uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde netwerk engineering specialisten. De wereldwijde klantenkring van FiberRing bestaat met name uit hostingproviders, telecom carriers, kabelproviders, VoIP providers en mobiele operators.

FiberRing levert zijn diensten via een volledig optische Multiprotocol Label Switching (MPLS) IP-backbone. Het state-of-the-art IP netwerk stelt FiberRing in staat om de netwerk bandbreedtesnelheden per locatie op een kostenefficiënte manier te schalen tussen 10 Megabit per seconde (Mbps) en 100 Gigabit per seconde (Gbps). De overall snelheid in het wereldwijde netwerk van FiberRing bedraagt momenteel 2.000 Gbps.

Het IP netwerk van FiberRing is een snel expanderend wereldwijd netwerk met op dit moment 47 Points of Presence (PoP’s) in Europa en de Verenigde Staten. De fysieke aanwezigheid in datacenters over de gehele wereld garandeert gebruikers hoge internetsnelheden en lage latency waardes.


Contact
+31 20 3165168
+31 20 3165160
info@fiberring.com

Volg FiberRing via: twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Nederlandse FiberRing breidt internationaal IP Netwerk uit in Duitsland
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau