Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nl
2499 volgen @ICTberichten

Jet-Stream bedrijfsprofiel

Logo Jet-Stream
Jet-Stream is visionair en technologisch leider in de Content Delivery Network-industrie. Jet-Stream helpt telecomoperators en broadcasters met hun digitale media-strategie via consultancy, training, diensten en technologieën.

Jet-Stream is de enige partij die succesvol meer dan 30 CDN’s heeft gelicenceerd en geïmplementeerd voor carriers, ISP’s en broadcasters. Deze CDN’s zijn niet alleen technisch succesvol, maar ook commercieel. Een belangrijke prestatie in vergelijking met Global CDN’s die er niet in slagen om hun streaming-diensten te vercommercialiseren.

Het in 2002 opgerichte Jet-Stream ontwikkelt nieuwe generatie, premium videotechnologieën die verder gaan dan generieke caching- en DNS-gebaseerde CDN’s. Jet-Stream heeft de video streaming-capaciteit van CDN’s boven de 1Tbps gebracht.

Het Pan-Europese StreamZillaCDN, het favoriete CDN voor honderden bekende streaming video-contentaanbieders, is eigendom en wordt volledig beheerd door Jet-Stream. Jet-Stream is een snelgroeiend, particulier bedrijf en is sinds de start winstgevend, zonder de noodzaak van leningen of investeringen.


Contact
+31 50 800 33 11
+31 50 800 33 99
info@jet-stream.com

KvK

Volg Jet-Stream op: facebook | twitter | linkedin | blog | instagram
Laatste persberichten  
Streaming bedrijven ontduiken massaal de Europese privacyrichtlijnen

Oversi en Jet-Stream bieden samen geconvergeerde content delivery-oplossing aan

Jet-Stream lanceert "Mainstream" Streaming Media Platform
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl