www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.com
2499 volgen @ICTberichten

SugarCRM bedrijfsprofiel

Logo SugarCRM
SugarCRM zorgt dat bedrijven buitengewone klantrelaties kunnen creëren met de beste faciliterende, flexibele en betaalbare oplossing voor customer relationship management (CRM) op de markt. Anders dan traditionele CRM-oplossingen die zich vooral richten op management en rapportages ondersteunt Sugar het individu door het coördineren van de acties van medewerkers die direct met klanten te maken hebben en te zorgen dat zij de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar hebben om de klantervaring goed vorm te geven. Gevestigd in Silicon Valley wordt SugarCRM gesteund door Goldman Sachs, Draper Fisher Jurvetson, NEA en Walden International. Het hoofdkantoor in Europa is gevestigd in München. Meer dan 2 miljoen mensen in ruim 120 landen vertrouwen op SugarCRM. Lees meer op http://www.sugarcrm.com of volg @SugarCRM.

NB: SugarCRM en het SugarCRM logo zijn geregistreerde handelsmerken van SugarCRM Inc. Handelsmerken van derde partijen die zijn genoemd zijn het eigendom van de respectievelijke eigenaren.

Media Contact:
Martina Knappe, Director EMEA Marketing bij Sugar CRM, mknappe@sugarcrm.com
Ingrid Wong, Krakeling Communicatie, ingrid.wong@krakelingcommunicatie.nl, 06 14767539


Contact
+49 (0)89 1 89 17 21 00
contact@sugarcrm.com

Volg SugarCRM op: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
SugarCRM lanceert Hint: de eerste Relationship Intelligence Service

SugarCRM To Show Companies how to “Boost CRM the Social Way” at Social Business Convention in Rotterdam
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.com