Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten

DIN Solutions bedrijfsprofiel

Logo DIN Solutions
DIN Solutions is specialist in de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van branchespecifieke en bedrijfsbrede ERP oplossingen voor het MKB en de midmarkt. Onze oplossingen zijn gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Microsoft Dynamics NAV). Om aan de behoeften van onze markten te voldoen hebben wij onze software verrijkt met gestandaardiseerde branchespecifieke functionaliteiten. Deze combinatie zorgt voor krachtige totaaloplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankensector.

Er zijn wel meer bedrijven die hetzelfde doen. Maar het verschil is dat wij geen éénmalig product of project willen leveren. Onze hele organisatie is erop ingericht om u pro-actief te begeleiden, samen met u naar de toekomst te kijken en gezamenlijk te komen tot de best passende en meest efficiënte ondersteuning om uw organisatie te laten excelleren.

Waarschijnlijk staat u te kijken van een dergelijk partnership? Dat kunnen we ons voorstellen, want ons commitment aan uw organisatie is geen eenvoudige opgave. Dat vraagt dagelijks onze aandacht van directie tot supportmedewerker, en van administratie tot techniek. Maar het is onze overtuiging dat wij alleen op die manier bij kunnen blijven in uw branche en een partner kunnen zijn die past bij uw lange termijn strategie. Ofwel DIN4Life, ons commitment aan uw toekomst.


Contact
+31 (0)43-604 90 80
+31 (0)43-604 90 81
info@dinsolutions.nl

KvK

Volg DIN Solutions via: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
DIN Food & Beverage behaalt kwaliteitscertificaat “Certified for Microsoft Dynamics NAV”

DIN Solutions viert bruisende start in de drankenbranche

DIN Solutions opent tweede vestiging in Centraal Nederland
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl