www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2483 volgers blijven op de hoogte!

Bergler bedrijfsprofiel

Logo Bergler
Bergler is hét aanspreekpunt voor het midden- en grootbedrijf in Nederland. U kunt bij ons terecht voor alle vraagstukken met betrekking tot software en infra-oplossingen, als mede online- en flex vraagstukken. Wij zijn een professionele full-service ICT-dienstverlener met vestigingen in Breda (hoofdkantoor) en Amsterdam.

Onze Labels:

BERGLER SOFTWARE SOLUTIONS
Informatie analyse, ontwerp, ontwikkeling, testen en hosten van maatwerk software. Expertises: Microsoft .Net, Agile, Scrum, MVC, WPF, Xamarin.

BERGLER INFRA SOLUTIONS
Bergler Infra Solutions richt zich als dienstverlener op advisering, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van ICT infrastructuren voor het midden- en grootbedrijf, zowel in de cloud als on premis als in hybride vorm en het bieden van managed services.

BERGLER FLEX SOLUTIONS
Bergler Flex Solutions ontzorgt opdrachtgevers op transparante wijze bij het inlenen van professionals. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het matchen en detacheren van ICT professionals en professionals op het snijvlak van ICT en business, contractmanagement, alsmede overname van het gehele inhuurproces.

BERGLER ONLINE SERVICES
Bergler Online Services ontwerpt, bouwt en onderhoudt onderscheidende websites op maat. Functioneel fraai en dynamisch doeltreffend. Websites en -applicaties én app’s van Bergler Online Services hebben één ding gemeen: rendement! Voor elke opdrachtgever uniek in structuur en vormgeving, maar altijd gebaseerd op duidelijke commerciële of organisatorische doelstellingen.


T : 076 – 572 02 00
E : info@bergler.nl
W : 

Volg Bergler op: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Bergler Groep weer ISO gecertificeerd

Event op 14 maart: “Hoe kan Visual Studio helpen om de kwaliteit van je code te verbeteren ?”

Freelancehouse wordt Bergler Flex Solutions
 Bergler persberichtenarchief (21 berichten)
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl