www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2497 volgers blijven op de hoogte!

Cegeka bedrijfsprofiel

Logo Cegeka
Cegeka is een toonaangevende Europese leverancier van IT-oplossingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in multi-cloud-oplossingen, cloud orchestration, outsourcing en optimalisatie van applicaties, infrastructuur en bedrijfsprocessen.

Cegeka is een Microsoft Preferred (ERP) Partner gespecialiseerd in de implementatie van Dynamics 365 for Finance & Operations / Dynamics AX. Al meer dan 20 jaar hanteren we een specifieke focus op bedrijven actief in de AGF-branche en bij uitbreiding bedrijven actief in devoedings- en procesindustrie.

Het bedrijf werd in 1992 opgericht door André Knaepen en heeft zijn hoofdkantoor in Hasselt, België. Cegeka is de afgelopen jaren met 15 tot 20 procent per jaar gegroeid. In 2018 realiseerde de groep een omzet van € 512 miljoen en biedt werk aan bijna 5.000 mensen in Europa met vestigingen in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, Italië, Tsjechië, Slowakije, Frankrijk en sinds kort ook Rusland.


T : (0318) 41 00 00
F : (0318) 41 09 99
E : info@cegeka.nl
W : 
        contactformulier
nieuwsbrief

Volg Cegeka op: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
Cegeka versterkt internationale positie door overname KPN Consulting

Cegeka neemt Dynamics 365-activiteiten over van CTB

Groente- en fruitleverancier Nature’s Pride kiest voor Cegeka
 Cegeka persberichtenarchief (82 berichten)
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl