www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten

Profict bedrijfsprofiel

Logo Profict
Profict is een ICT-projectorganisatie met een focus op het Java Enterprise platform en JBoss en Oracle als belangrijkste technologiepartners. Profict maakt samen met Caerleon en Trivento deel uit van de Profict Groep die is opgericht in 1998 en oplossingen levert op het gebied van Informatie architectuur, maatwerkontwikkeling en applicatieonderhoud en -beheer. Dankzij een projectmatige aanpak, in-depth expertise, en passie ontwerpen ze krachtige en doelmatige maatwerkoplossingen.

Klanten waaronder NUON, Eneco, Electrabel, Agis Zorgverzekeringen, Salland verzekeringen, Zwitserleven, FWG, Gemeente Amsterdam, Gemeente Rotterdam, SIDN en de Nationale Postcode Loterij hebben de expertise van Profict ingeroepen om complexe businessvraagstukken op te lossen en concrete zakelijke resultaten te boeken. Daarnaast worden de specialisten van Profict regelmatig ingeschakeld om vastgelopen projecten vlot te trekken en efficiënt oplossingen te realiseren. Profict is gevestigd in Huize Baank in Warnsveld en de Watertoren in Bussum.


Contact
0575 - 200 210
info@profict.nl
Laatste persberichten  
Profict organiseert workshop Hoe je met Agile werken de productiviteit en kwaliteit van ICT-projecten kunt vergroten

ICT-dienstverlener Profict neemt applicatie- en databasebeheerder Trivento over

Profict één van de beste IT-bedrijven om voor te werken
 Profict persberichtenarchief (13 berichten)
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers