www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
Herken zakelijke websitebezoekers#INFLUX PR

2514 volgers @ICTberichten

Tele2 Nederland B.V. bedrijfsprofiel

Logo Tele2 Nederland B.V.
Het is alweer twintig jaar geleden dat wij onze entree maakten op de Nederlandse markt. En niet zomaar een entree. Nee. De missie was direct duidelijk: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. BAM! Ga er maar aan staan. Nou dat hebben we gedaan, en met succes. Maar betekent dat nu dat we klaar zijn? Natuurlijk niet. Wij willen altijd beter, slimmer, en als het kan goedkoper. Steeds maar weer optimaliseren en de beste routes uitstippelen.

Voor onszelf maar vooral voor meer dan 1 miljoen consumenten en tienduizenden bedrijven, die we elke dag verbinden. Overheidsinstanties, zakelijke en financiële dienstverleners, de bakker om de hoek maar ook (inter)nationale serviceproviders. Hoe groot de ambitie van onze klanten ook is, ons netwerk is er klaar voor. Want alle ingrediënten hebben we zelf in huis: mobiele en vaste telefonie, dataverbindingen, vast-mobiel (uit de cloud), IoT internet en TV en niet onbelangrijk ons eigen 4G-netwerk; het modernste ter wereld.

En dan is er nog iets, onze mentaliteit. We zijn namelijk de challenger van de Nederlandse markt, altijd al geweest. Dat maakt ons niet-meer-normaal zo flexibel. En geeft ons de creativiteit die nodig is om echt mooie dingen voor elkaar te krijgen voor onze klanten. Zo zitten wij nu eenmaal in elkaar.

En dat maakt Tele2 een bevlogen organisatie, die floreert op bevliegingen. Waar de energie van de muren spat en de creativiteit in de lucht hangt. Waar je gewoon ‘jij’ kunt zijn en altijd gehoord zal worden. Een plek waar nog genoeg ruimte is om je eigen kansen te creëren en ideeën gelukkig nog echt tot uiting komen. Elke dag het beste uit jezelf willen halen.” Dat doen wij het liefst. Gewoon omdat het kan. Dat is Tele2.

? Mobiele telefonie ? 4G ? Vaste telefonie ? Vast-Mobiel integratie ? Hosted Voice ? Mobile Connect ? Managed PBX ? Datadiensten ? Glasvezel ? xDSL ? Radioverbinding ? Bedrijfsnetwerken ? IP-VPN ? ethernet VPN ? Hosting en IoT (machine to machine) ? Televisie en internet ?


Contact
020 7501000
info@tele2.nl

Volg Tele2 Nederland B.V. ook via: facebook | twitter | linkedin | youtube | blog
Laatste persberichten  
Tele2 Nederland verbetert netwerkprestaties met WaveLogic Ai van Ciena

Ruim helft Nederlanders geen idee van kosten mobiel datagebruik

Svenja de Vos nieuwe Directeur IT van Tele2 Nederland
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
Herken zakelijke websitebezoekers#INFLUX PR