www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl

2512 volgers @ICTberichten

Qualogy bedrijfsprofiel

Logo Qualogy
Qualogy, uw partner in Oracle en Java
Qualogy levert maatwerk Oracle- en Java-toepassingen en beschikt over een schat aan expertise om complexe bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken, te integreren en te stroomlijnen. Onze Surinaamse dochterorganisatie gaat hier een steeds grotere rol bij spelen. Om dit doel te bereiken, werken we met eersteklas applicaties, solide partners en highly Qualofied consultants die hun kwaliteiten graag toegewijd inzetten voor uw organisatie. Het resultaat? Volledig op uw organisatie afgestemde automatisering om bedrijfsprocessen nog efficiënter en eenvoudiger te laten verlopen. Van advies, ontwikkeling en tests tot implementatie en monitoring van uw systeem: Qualogy zorgt voor optimale begeleiding gedurende het hele automatiseringstraject.

Achtergrond
In 1998 bundelen Oracle-experts hun krachten onder een naam waarin kwaliteit én technologie schuilgaan: Qualogy. Inmiddels schaart Oracle Certified Solution Partner Qualogy zich bij de top vijf ICT-aanbieders in de Oracle- en Java-markt. Onze consultants zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van Custom Development, Database Administration, E-Business Suite en Siebel en beschikken allen individueel over gemiddeld acht jaar Oracle en Java ervaring, in zowel de profit als de non-profit sector. In 2009 is het aantal medewerkers uitgegroeid tot ruim 150 personen.

Cultuur
Qualogy staat niet alleen voor kwaliteit in technologie. Wij hechten veel waarde aan optimale interne communicatie. Een platte organisatie, korte lijnen en een goede sfeer vormen de voorwaarden voor een bedrijf waar mensen met plezier werken.

"Er is absoluut geen sprake van anciënniteit (rangorde naar diensttijd). Dit vind ik typerend voor Qualogy."

"Qualogy is een bedrijf waar enthousiaste mensen werken."

"Ruimte voor zelfontplooiing. Flexibiliteit. Directe communicatie."

"Alle medewerkers kennen elkaar. We hebben vrijwel alleen medewerkers in dienst met een hogere opleiding en een behoorlijk aantal jaren ervaring. Het kennisniveau is buitengewoon hoog, waardoor je veel van je collega's leert."

Qualogy hecht veel waarde aan een klimaat waarin medewerkers zich prettig voelen. Waar loon naar prestatie en beloning in de vorm van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden voorop staan.


Contact
+31 70 319 5000
info@qualogy.com

Volg Qualogy ook via: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
Qualogy en TeamValue brengen technology stacks Java en Microsoft Azure samen

Qualogy implementeert Oracle ERP Financials Cloud-omgeving bij KWF Kankerbestrijding

Qualogy sluit raamcontract met AS Watson voor inhuur IT-professionals
 Qualogy persberichtenarchief (10 berichten)
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl