Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten

Vicrea Solutions BV bedrijfsprofiel

Logo Vicrea Solutions BV
Maak elke locatie een bron van informatie

Vicrea is een snel groeiend IT-huis gespecialiseerd in systemen voor integrale informatievoorziening. Onze klanten zijn gemeenten, provincies, ministeries, beheerders van grootschalige infrastructuren en industriële bedrijven. Ieder van hen heeft belangrijke taken en verantwoordelijkheden rondom locatiegebonden objecten (spoorrails, wegen, landingsbanen, havens, gebouwen, panden, kabels, etc.). Daarom stellen zij hoge eisen aan de informatiesystemen die zij dagelijks gebruiken in essentiële werkprocessen. Systemen om gegevens vast te leggen, te bewaren en beschikbaar te stellen en om informatie te genereren en te presenteren. Vicrea ontwikkelt dergelijke systemen, als standaard product of als maatwerkapplicatie. Tevens leveren wij onze klanten verschillende diensten om onze oplossingen te implementeren, te gebruiken en te beheren.

Bij alles wat we doen werken we vanuit ons specialisme: geografische informatie. Gegevens van een object kunnen bijzonder verschillend maar ze hebben allemaal te maken met de locatie waar dat object zich bevindt. Ken je die locatie dan heb je de gegevens, zo redeneren wij. Alles wat we van die locatie weten, leggen we eenduidig vast in één database, gesymboliseerd met een rode bol. In deze database is de locatie de grootste gemene deler van alle objectgegevens. De locatie brengt samenhang in en tussen onze systemen. Daarom is elke locatie een bron van informatie. Spatial IT noemen wij dit: IT-oplossingen die maximaal gebruik maken van de kracht van geo-informatie.

Vicrea maakt verschillende Spatial IT-oplossingen voor verschillende klantorganisaties. Vicrea Lokale Overheid heeft een expliciete focus op oplossingen voor gemeenten. Zij levert standaard producten zoals Neuron en allerlei diensten daaromheen. De focus van Vicrea Spatial Projects is het ontwikkelen van maatwerkapplicaties en beschikbaar stellen van hoogwaardige Geo-IT kennis.


Contact
033 460 40 80
033 460 40 88
info@vicrea.nl
Laatste persberichten  
Vicrea maakt de BGT eenvoudig met Neuron BGT
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl