www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten

AddComm Group BV bedrijfsprofiel

Logo AddComm Group BV
AddComm is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de productie en distributie van gepersonaliseerde communicatie.

Connecting you and your customers
AddComm biedt oplossingen die de communicatie tussen u en uw relaties onder de meest ideale condities tot stand brengen:
  • via één of meerdere geschikte kanalen: fysiek via print en mail, of digitaal via e-mail, SMS, Digitale Nota, DigiAccept, webpresentment en online archiving.
  • op het juiste tijdstip.
Alle kennis en tools onder één dak
AddComm heeft kennis over de modernste fysieke én digitale communicatieproducties en distributievormen. Die kennis, gecombineerd met de nieuwste tools om communicatie tot stand te brengen, maken van AddComm een van de veelzijdigste communicatiefacilitators in Nederland.

Voor wie?
AddComm is de juiste partner voor organisaties en instellingen die het maximale uit hun database willen halen voor een effectieve (en interactieve) communicatie met klanten, leden of donateurs. Tot de klanten van AddComm behoren grote namen, zoals ABN AMRO, CZ , Arnhem, LaSer, SNS Bank en de Zonnebloem.


Contact
+ 31 (0)33 - 4549000
+ 31 (0)33 - 4549001
info@addcomm.nl

   contactformulier
   nieuwsbrief
Laatste persberichten  
bol.com kiest voor DigiAccept

AddComm heeft Europese primeur met Xerox/Impika iPrint 75

AddComm Group behaald ISO 27001 certificaat
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl