www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers
2519 volgen @ICTberichten

OZMO (NLH-Net BV) bedrijfsprofiel

Logo OZMO (NLH-Net BV)
NLH-NET B.V. te Sint-Oedenrode, is het bedrijf achter OZMO cloud telephony. Zij is specialist op het gebied van hosted telefonie- en communicatie-oplossingen — en zet deze diensten in de markt middels een landelijk partnernetwerk én direct sales. OZMO vervangt de reguliere telefooncentrale en verandert een werkplek (computer en/of smartphone) in een compleet communicatiesysteem.

Standaard biedt OZMO functionaliteit als bellen en gebeld worden, doorverbinden en wisselgesprekken. Ook zijn zaken als aanwezigheidsinformatie, chatfunctie, conference calls en het delen van documenten mogelijk. Afhankelijk van de gebruikerswens kan de functionaliteit middels CTI (Computer Telefoon Integratie) uitgebreid worden met extra’s, zoals ERP/CRM-integraties en database-koppelingen. Zo zorgt OZMO niet alleen voor bereikbaarheid met een optimale gebruikerservaring — maar ook voor tijd- en kostenbesparing.


Contact
+31 413 741 741
+31 413 741 742
info@ozmo.nl

KvK

Volg OZMO (NLH-Net BV) via: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
Telecomprovider OZMO viert doorbraak

NLH-Net B.V. in 2015 wederom genomineerd voor FD Gazellen Awards

NLH-Net B.V. TROTS OP EINDUITSLAG FD GAZELLEN VAN NEDERLAND
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers