www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers

2512 volgers @ICTberichten

ETTU bedrijfsprofiel

Logo ETTU
ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met onze klanten transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteren organisaties van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Organisaties die opzoek zijn naar een partij die verantwoordelijkheid draagt voor projecten zijn bij ons aan het juiste adres. We vinden een project pas succesvol als gebruikers met de oplossing kunnen, willen en gaan werken. Waar nodig zetten we bewezen kant-en-klare oplossingen in die voor versnelling zorgen. We gaan graag in gesprek met organisaties die dit ook belangrijk vinden en meer willen weten over onze projectaanpak, technische kennis of changemanagement programma's. Zo helpen we onze klanten met de digitale transformatie en journey to the Cloud.


Chantal van Velzen
+31(0)182- 68 60 00
info@ettu.nl

KvK

Volg ETTU ook via: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
ETTU & Debble lanceren Zorg Portaal

Jumbo, Friday Out Of The Box en ETTU genomineerd voor de Computable Awards 2018

ETTU lanceert met Digitaal Vitaal unieke adoptieaanpak voor Office 365
 ETTU persberichtenarchief (56 berichten)
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers