www.marcommit.nlContentbureauContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2502 volgen @ICTberichten

Zetes B.V. bedrijfsprofiel

Logo Zetes B.V.
Zetes (Euronext Brussels: ZTS) is een toonaangevende leverancier van oplossingen in supply chain, identificatie en mobiliteit. Door het intelligente gebruik van auto-ID-technologieën, connecteert Zetes goederen of personen met nieuwe en bestaande IT systemen. Het resultaat voor de klanten van Zetes is een efficiënte informatieoverdracht waarbij data in elke fase van het proces worden geregistreerd en direct beschikbaar worden gesteld. Als gevolg hiervan bieden Zetes’ oplossingen aan ondernemingen, publieke instellingen en overheden de gewenste controle op het werkterrein waardoor ze de algemene prestaties kunnen optimaliseren, bedrijfsresultaten verbeteren en de veeleisende uitdagingen in traceerbaarheid het hoofd kunnen bieden. De Zetes Groep heeft haar hoofdkantoor in België en heeft momenteel meer dan 1.100 werknemers verspreid over 16 EMEA-landen in dienst. Zetes streeft naar een bestendige winst en groei; de geconsolideerde omzet in 2013 bedroeg 211,5 miljoen euro.

Contact
+31(0)40 844 44 44
+31(0)40 844 44 55
info@nl.zetes.com

Volg Zetes B.V. via: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
Confectieketen Cassis verdubbelt magazijnproductiviteit dankzij ZetesMedea voice picking

Realtime visibiliteit van nachtleveringen voor persdistributeur AMP met Proof of Delivery- en Logistics Execution-oplossingen van Zetes

Smyths Toys kiest ZetesAthena voor click & collect dienst in 80 winkels
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl