www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten

Synobsys bedrijfsprofiel

Logo Synobsys
Synobsys: digitaal dichter bij uw klanten!
Wilt u snel apps ontwikkelen om uw klanten beter te bedienen en te binden? Niet zomaar een los appje, maar echte integratie van uw klantprocessen met uw bedrijfssystemen? Waarbij web en mobiel naadloos in elkaar overgaan? En u tegelijkertijd kunt rekenen op een degelijke kwaliteit en stabiliteit? Synobsys biedt u die mogelijkheid!

Toenemende druk vanuit de markt: digital transformation
Ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. U heeft te maken met een toenemende vraag naar het digitaliseren van klantprocessen, digital transformation is volop gaande. De verwachtingen van uw klanten zijn hooggespannen, wat grote druk legt op uw organisatie en op uw IT-afdeling. Degene die weet aan te haken bij de nieuwe mogelijkheden, heeft een voorsprong op de concurrent.

Synobsys als ervaren partner voor softwareontwikkeling
Synobsys ontwikkelt al 20 jaar business- en webapp(licatie)s met behulp van tools. We hebben deze keuze gemaakt om vele malen sneller te ontwikkelen, de kosten laag te houden en snel te kunnen leveren. Wij ontwikkelen uw businessapps volgens het mobile-first principe en samen met de mensen die ze ook gaan gebruiken. Uw apps sluiten dus naadloos aan op uw werkwijze en zijn bovendien overal te gebruiken, zeker op mobiele apparaten.

OutSystems en Mendix als ontwikkelplatforms
We zetten die keuze door en digitaliseren uw klantgerichte bedrijfsprocessen met behulp van de ontwikkelplatforms Mendix én OutSystems. Forrester kwalificeert deze tools als 'leidende technologieën' in de top 3. Als enige in Nederland zijn wij businesspartner van beide platforms. Daardoor zijn wij uitstekend in staat u te adviseren.

Uw organisatie wordt een digital enterprise
Synobsys biedt tal van snel meetbare IT-oplossingen. Word ook een digital enterprise en ervaar hoe snel een oplossing voorhanden kan zijn. Snel resultaat is mogelijk. Zelfs in IT. 

Meer weten?
info@synobsys.nl 
010-4585532


Contact
010 - 458 55 32
info@synobsys.nl

KvK

Volg Synobsys via: facebook | twitter | linkedin | blog | instagram
Laatste persberichten  
Vakmanschap-app installatiebranche ook voor vakbedrijven

Nieuwe softwareomgeving voor financiële dienstverlener SKG

Duidelijkheid over vakmanschap installatiebranche in Centraal Register
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers