www.LVTPR.comwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2498 volgers blijven op de hoogte!

ZANOX Benelux bedrijfsprofiel

Logo ZANOX Benelux
Zanox is gespecialiseerd in online performance advertising: een manier van adverteren waarbij de adverteerder enkel voor meetbare resultaten betaalt, namelijk sales en leads. Het advertentienetwerk is bekend geworden met affiliate marketing en werd in 2013 verkozen tot het beste affiliate netwerk van Nederland. Naast affiliate marketing kunnen adverteerders via zanox gebruik maken van publishers op gebieden als e-mailmarketing, display-, search-, en mobile advertising. Tevens biedt zanox aanvullende producten als conversieoptimalisatie en kwalitatieve product datafeeds, zodat adverteerders en publishers maximaal rendement uit het online verkeer realiseren. De missie van het netwerk is om de ‘consumer journey’ van consumenten efficiënter en plezieriger te maken. Voor zanox en zijn partners is een aankoop hierbij altijd de eindbestemming.

Al vanaf 2005 is zanox actief in Nederland en na de overname van affiliatenetwerk M4N door de Zanox-groep in 2011 kan het bedrijf zich de Nederlandse marktleider op het gebied van online performance advertising noemen. Zanox werkt onder andere voor Zalando, De Bijenkorf, Nelly.com, Groupon, KPN, T-Mobile en Centraal Beheer Achmea. Zanox Benelux maakt deel uit van de Zanox-groep, een bedrijf dat zich wereldwijd inzet voor ruim 4000 adverteerders. ZANOX.de AG is onderdeel van Axel Springer AG en het Zwitserse PubliGroupe AG met respectievelijk een aandelenverdeling van 52,5 en 47,5 procent.


T : + 31 20 5558900
F : +31 20 5558999
E : service.nl@zanox.com
W : 
        rss

Volg ZANOX Benelux op: facebook | twitter | blog
Laatste persberichten  
Zanox lanceert Performance Based Adverteren op Instagram

Zanox verbetert kwaliteit van vergelijkingssites met marktplaats

Benelux is Apple-terrein volgens Zanox Mobile Performance Barometer
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
ContentbureauContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl