www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
Herken zakelijke websitebezoekers#INFLUX PR

2514 volgers @ICTberichten

ALD Automotive bedrijfsprofiel

Logo ALD Automotive
ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 1.330.000 voertuigen en 6.000 werknemers in 41 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen wereldwijd: 2e in Europa en 3e wereldwijd. Sinds 2003 is ALD Automotive ook onder deze naam actief op de Nederlandse markt. Vanaf dag één streven wij ernaar een onderscheidende rol te spelen op het gebied van service en innovatie. ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankiersgroep Société Générale. In juni 2016 is ALD Automotive gekroond tot beste leasemaatschappij van Nederland door de Benchmarkanalyse Conclusr.

ALD Automotive transformeert zich van autoleasemaatschappij tot aanbieder van totale mobiliteit. Met steeds meer flexibele leasevormen die echt keuzevrijheid bieden. Iedere dag opnieuw maken wij ons sterk om de mobiliteit van de toekomst dichterbij te halen en daarmee onze klanten te ondersteunen bij hun zakelijk succes.

Onze missie is om vrijheid in mobiliteit te bieden. In een steeds complexere wereld eenvoud brengen. En voor ieder bedrijf met de juiste eigen mobiliteitsoplossing komen.


Contact
+31 20 658 70 00
info.nl@aldautomotive.com

KvK

Volg ALD Automotive ook via: twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
ALD Automotive introduceert nieuwe app voor leaserijders

ALD’s Mobility Experience Centre wint Britse innovatie award

Nederlandse automobilist gebruikt verkeersapps het meest
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
Herken zakelijke websitebezoekers#INFLUX PR