www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl

2513 volgers @ICTberichten

ZyLAB bedrijfsprofiel

Logo ZyLAB
De afgelopen drie decennia heeft ZyLAB nauw samengewerkt met bedrijven, advocatenkantoren en overheidsinstanties om uitdagingen op het gebied van informatieverzoeken, eDiscovery, audits, M&A, contract review en – analyse en andere soorten dataonderzoek het hoofd te bieden.

ZyLAB’s geïntegreerde en klantgerichte benadering van eDiscovery heeft geresulteerd in het schaalbare, bewezen en bekroonde eDiscovery platform ZyLAB ONE eDiscovery.

ZyLAB ONE eDiscovery maakt gebruik van de nieuwste technieken uit de wereld van Artificial Intelligence en Data Science om waarheidsvinding te faciliteren de typische onderzoekdimensies wie, wanneer, waar, waarom, wat, hoe en hoe veel.

ZyLAB is gepositioneerd als ‘leider’ in Gartner’s laatste Magic Quadrant voor eDiscovery Software en de nummer 1 voor volledige EDRM eDiscovery in Gartner’s meest recente ‘Critical Capabilities for E-Discovery Software’ rapport en heeft in de afgelopen dertig jaar tal van andere industrieaccreditaties ontvangen.

ZyLAB ONE eDiscovery wordt vertrouwd door Fortune 1000 bedrijven, overheden, opsporingsdiensten en toezichthouders over de hele wereld. Klanten van ZyLAB zijn onder andere de VN Oorlogstribunalen, het Witte Huis, de European Anti-Fraud Office (OLAF) en Akzonobel. Meer informatie over ZyLAB.


Contact
+31 20 691 95 50
+31 20 696 51 75
info@zylab.nl

   contactformulier
   perspagina
   bedrijfsvideo's

Volg ZyLAB ook via: facebook | twitter | linkedin | youtube | blog
Laatste persberichten  
ZyLAB versterkt team met forensisch specialist Jelle Oorebeek

ACEDS BENELUX CHAPTER ORGANISEERT UNIEKE PANELDISCUSSIE OVER DE ZOEKVRAGEN VAN DE TOEZICHTHOUDER

ACEDS BENELUX CHAPTER PRESENTEERT UNIEKE DOCUMENTAIRE “ALPHAGO”
 ZyLAB persberichtenarchief (208 berichten)
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl