www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten

it suits IT bedrijfsprofiel

Logo it suits IT
it suits IT is specialist in business management oplossingen voor fashionbedrijven. it suits IT onderscheidt zich door het leveren van de solide software oplossing itSuitsFashion, in combinatie met een hoog service- en expertiselevel.

itSuitsFashion is de meest gebruiksvriendelijke business management oplossing voor fashionbedrijven. Het geeft mensen in fashionbedrijven de tools en het inzicht wat ze nodig hebben om hun werk goed en snel te kunnen doen. itSuitsFashion is ontwikkeld met input van meer dan 80 manjaren aan expertise en ervaring in Fashion IT. Met deze inbreng kon een volledige kwaliteitsoplossing met een zeer efficiënt ontwikkelingsproces bewerkstelligd worden. Hierdoor is de functionaliteit rijk, de kwaliteit hoog en de investeringskosten laag.

itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics. Een oplossing verdient dit kwaliteitskeurmerk van Microsoft alleen als het succesvol door strenge software testen komt en het aanbevolen wordt door klanten.


Yildiz de Leeuw
030-68 74 739
030-68 74 749
info@itsuitsit.nl
Laatste persberichten  
PETROL INDUSTRIES OPTIMALISEERT LOGISTIEK PROCES MET TOTAALOPLOSSING VAN IT SUITS IT EN ICS VERTEX

TOTAL CONCEPT GROUP VERVOLLEDIGT FASHION RETAIL- EN GROOTHANDELSPROPOSITIE MET OVERNAME IT SUITS IT

NEW FASHION KIDS: EFFICIENTIE TEN TOP MET FASHION SOFTWARE
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl