www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#

2512 volgers @ICTberichten

SD Worx bedrijfsprofiel

Logo SD Worx
In een wereld waarin werk een nieuwe invulling krijgt, willen mensen inspiratie putten uit hun job en de vrijheid krijgen zich te focussen op wat echt telt. Tegelijk hebben organisaties dynamische en gemotiveerde medewerkers nodig die kunnen rekenen op slimme technologie. Als toonaangevende Europese leverancier van people solutions laat SD Worx organisaties Human Resources gebruiken om meerwaarde te leveren voor hun eigen business én voor iedereen die voor hen werkt. SD Worx levert people solutions die mensen hun hele carrière lang helpen: van het aantrekken tot het verlonen, belonen en ontwikkelen van het talent dat organisaties succesvol maakt. SD Worx draagt bij aan betere prestaties van organisaties en biedt zijn diensten aan via vier mogelijkheden: technologie, outsourcing, uitgebreide expertise en relevante inzichten uit data.

Meer dan 70.000 kleine en grote ondernemingen over de hele wereld vertrouwen op de 75 jaar ervaring van SD Worx. Het bedrijf biedt zijn people solutions in 130 landen aan, berekent de lonen van meer dan 4 miljoen werknemers en behoort hierbij wereldwijd tot de top 5. De meer dan 4.600 medewerkers van SD Worx zijn actief in elf landen: België (hoofdzetel), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. In 2019 haalde SD Worx een geconsolideerde omzet van 767,6 miljoen euro.


Contact
+31 (0)76 523 1000
+31 (0)76 523 1010
info_nl@sdworx.nl

Volg SD Worx ook via: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Prinsjesdag 2021: de belangrijkste veranderingen voor HR- en salarisprofessionals

Werving stijgt weer op prioriteitenlijstje Europese bedrijven

Jongeren willen eerder met pensioen dan 55-plussers
 SD Worx persberichtenarchief (80 berichten)
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#