www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Ricoh Nederland B.V. bedrijfsprofiel  
Logo Ricoh Nederland B.V.
Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare scanoplossingen voor kantooromgevingen, production printing, document management en IT-diensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio en is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar eindigend op 31 maart 2011 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 1.942 miljard yen (ongeveer 23 miljard USD).

Het grootse deel van de omzet van het bedrijf wordt behaald uit producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh ontwikkelt en produceert daarnaast ook hoogwaardige digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het bedrijf staat bekend om de hoge technologische kwaliteit, het uitzonderlijke niveau van klantenservice en vooruitstrevende initiatieven op het gebied van duurzaamheid.

Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh organisaties de manier waarop ze werken te transformeren en te optimaliseren, en daarbij gebruik te maken van collectieve verbeeldingskracht.


W : 

Volg Ricoh Nederland B.V. op: facebook | twitter | blog
Laatste persberichten  
4 okt 2018 Ruim driekwart van de mkb’ers gebruikt 3D-print in 2020

2 mrt 2018 Helft ondernemers denkt over vijf jaar niet meer te bestaan als ze niet investeren in nieuwe technologie

15 jan 2016 Rijksuniversiteit Groningen kiest opnieuw voor Ricoh
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl