www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2496 volgers blijven op de hoogte!

True B.V. bedrijfsprofiel

Logo True B.V.
True is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en digitale werkplekomgevingen.

Sinds 2000 is True op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat uw (potentiële) klanten optimaal interacteren via het web en uw medewerkers altijd en overal veilig met bedrijfsapplicaties en -data werken. True faciliteert een uitgebreide tech-operatie die continu en proactief web- en digitale werkomgevingen van opdrachtgevers optimaliseert.

Met de managed webspaces van True zijn organisaties in staat om webshops, websites & webapplicaties sneller door te ontwikkelen, de laadtijd en conversie te verbeteren en de continuïteit van webdiensten te waarborgen. True richt zich met haar weboplossingen o.a. op e-commerce bedrijven, online media, webapplicaties en digital & media agencies. 

True heeft circa 150 specialisten in dienst, met vestigingen in Amsterdam en Maastricht. True is onderdeel van Broad Horizon www.broadhorizon.nl.


E : info@true.nl
W : 

Volg True B.V. op: facebook | twitter | youtube | blog | instagram
Laatste persberichten  
True genomineerd voor twee Dell EMC Partner Awards

Decode: Container Technology documentaire vandaag gelanceerd

True van start met private bèta managed Kubernetes hosting
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlContentbureau