www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2513 volgen @ICTberichten

Combell Group NV bedrijfsprofiel

Logo Combell Group NV
Met ruim 30.000 klanten in de Benelux is Combell de marktleider in de hostingmarkt voor bedrijven waaronder IT-integratoren en softwareontwikkelaars. Het bedrijf is sinds 1999 uitgegroeid tot de one stop-partner voor de hosting ‘in de cloud’ van breed uiteenlopende IT-infrastructuren, websites en applicaties.

In 2011 behaalde Combell als eerste Belgische hoster het ISO 27001-certificaat. Dit onderschrijft dat Combell informatiebeveiliging op een deugdelijke en controleerbare wijze implementeerde. Eerder behaalde Combell het ISO 9001-certificaat (de internationaal gekende norm voor kwaliteitsbeheer).

Combell specialiseert zich in maatwerkoplossingen voor ondernemingen en biedt tevens de gebruikelijke diensten zoals domeinnaamregistratie, website-hosting en e-maildiensten. De organisatie begeleidt IT-afdelingen bij de hosting van infrastructuren en de installatie en het onderhoud daarvan, de levering van de hard- en software, upgrades en beveiliging. Zo kunnen Combell’s relaties zich concentreren op hun kernactiviteiten in de wetenschap dat het infrastructuurbeheer in de juiste handen is ondergebracht.


Contact
0800 - 8 567890
info@combellgroup.com

Volg Combell Group NV via: facebook | twitter | flickr | blog
Laatste persberichten  
Combell rondt overname Nederlandse hoster Webscale af

Combell neemt sectorgenoot Openminds over

Combell neemt PriorWeb over
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlContentbureau