www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten

Sigmax Mobile Solutions bedrijfsprofiel

Logo Sigmax Mobile Solutions
Sigmax bestaat uit drie succesvolle business units: Sigmax ICT Specialisten, Sigmax Mobile Solutions en Sigmax Law Enforcement. Met ruim 80 professionals ondersteunt Sigmax haar opdrachtgevers op het gebied van innovatieve mobiele oplossingen en het inrichten en – op afstand – beheren van computerinfrastructuren.

Sigmax Mobile Solutions ontwikkelt innovatieve mobiele oplossingen die het werk in het veld en de verwerking van data vereenvoudigen waardoor bedrijven slimmer en efficiënter kunnen werken. Voor bijvoorbeeld de inspectie van brandblussers of de monstername voor bodemonderzoek. Sigmax levert modulair uitbreidbare (platform) oplossingen voor ondermeer field service en FlexInspect voor inspectiewerkzaamheden. Ook realiseert Sigmax oplossingen voor klantspecifieke vragen. De mobiele oplossingen van Sigmax vinden internationale erkenning en hebben meerdere prijzen gewonnen. Tot de klantenkring behoren bedrijven als Arcadis, Bosch, Connexxion en ProRail.


Contact
+31(0)53 480 3120
+31(0)53 434 2015
info@sigmax.nl
Laatste persberichten  
Teeuwissen ontstopt met de Field Mobility Suite van Sigmax

Fair Groep kiest voor beveiligingssoftware SequriX

RJ Safety & Security over op SequriX: de mobiele oplossing voor digitale objectbeveiliging en alarmopvolging
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Contentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl