www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2502 volgen @ICTberichten

Remain Software bedrijfsprofiel

Logo Remain Software
Remain is specialist in software lifecycle support. Wij bieden bedrijven inzicht in de samenhang tussen softwarecomponenten. Zowel op het iSeries-platform als op Windows en UNIX. Dit maakt het wijzigen van softwarecomponenten eenvoudig en stroomlijnt het softwareontwikkelproces.

Hiervoor levert Remain een innovatieve, modulaire softwareoplossing, die volledig door onze eigen programmeurs in Nederland is ontwikkeld. Deze oplossing -TD/OMS (Object Management System) - vullen wij aan met een complete reeks diensten en trainingen. Zodat we elke organisatie een perfect passende oplossing kunnen bieden.

TD/OMS is de oplossing voor organisaties die eigen software ontwikkelen en muteren. Met onze oplossing voldoet u bovendien gemakkelijker aan wet- en regelgeving, zoals de auditing-eisen in de Sarbanes-Oxley-wet.

Kortom, met TD/OMS anticipeert u snel en efficiënt op veranderingen. U optimaliseert de ‘time to market’ van uw software en blijft uw concurrenten een stap voor!


Contact
(+31) 30 600 50 10
info@remainsoftware.com

   rss

Volg Remain Software via: facebook | twitter | linkedin
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl