www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten

Sigmax ICT Specialisten bedrijfsprofiel

Logo Sigmax ICT Specialisten
Sigmax bestaat uit drie succesvolle business units: Sigmax ICT Specialisten, Sigmax Mobile Solutions en Sigmax Law Enforcement. Met ruim 80 professionals ondersteunt Sigmax haar opdrachtgevers op het gebied van innovatieve mobiele oplossingen en het inrichten en – op afstand – beheren van computerinfrastructuren.

Gebruikmakend van de oplossingen van strategische partners ondersteunt Sigmax ICT Specialisten bedrijven bij het ontwerpen, inrichten en beheren van de ICT infrastructuur en kantoorautomatisering. Sigmax richt zich hierbij op de 4 pijlers van ICT: beveiliging, bereikbaarheid, beschikbaarheid en beheer. Het resultaat is een gebalanceerde ICT omgeving die garandeert dat een bedrijfsnetwerk altijd up-and-running is, ongeacht locatie. Tot de klantenkring behoren MKB bedrijven in de regio Noord-Oost Nederland waaronder Norma, Woonstede, Intersnack en Saxion. Sigmax is gecertificeerd voor de oplossingen van o.a. Cisco, Symantec, VMware, Dell, DME Excitor, iAnywhere Mobile Office & Afaria en Microsoft.


Contact
+31 (0)53-4803100
+31 (0)53-4342015
info@sigmax.nl
Laatste persberichten  
Geas Energiewacht, Kemkens en Energiewacht Groep kiezen voor Sigmax

Imtech Toegangstechniek volledig over op Field Service Suite van ORTEC en Sigmax

Gouda van start met parkeervergunningensysteem CityPermit
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl