www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2496 volgen @ICTberichten

Iron Mountain bedrijfsprofiel

Logo Iron Mountain
Iron Mountain Inc. bestaat sinds 1951 en is beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange, onder de notering IRM. Iron Mountain is de grootste informatiemanager ter wereld: met bijna 7,5 miljoen vierkante meter onroerend goed in meer dan 1.350 vestigingen, in 45 landen, en op 6 werelddelen, kan Iron Mountain zijn 220.000 klanten wereldwijd bedienen.
Iron Mountain´s oplossingen zorgen dat klanten hun informatie en bezittingen veilig kunnen bewaren en er zakelijke voordelen mee kunnen boeken, ongeacht de verschijningsvorm, bedrijfslocatie of bewaartijd van die informatie en documenten, en onze oplossingen dragen voor hen bij aan een optimale bedrijfsvoering.
Iron Mountain biedt beheerdiensten voor gegevens, documenten, klant- en patiëntdossiers, en (kunst-) bezittingen; clouddiensten; gegevensherstel; logistieke diensten en beveiligde vernietiging. Iron Mountain beheert de gehele levenscyclus tegen lagere kosten en in lijn met de wet- en regelgeving, ook wat betreft de gestelde bewaartermijnen.


Contact
+31 (0) 20 658 6485
+31 (0) 20 658 6111
infobenelux@ironmountain.com

   contactformulier

Volg Iron Mountain via: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
Amsterdams Datacenter Bedrijf EvoSwitch overgenomen door Iron Mountain voor € 205 Miljoen

Iron Mountain introduceert SITAD

´Informatie is de kernactiviteit van succesvolle starters´
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers