www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2482 volgers blijven op de hoogte!

ALSO bedrijfsprofiel

Logo ALSO
ALSO. Persoonlijk. Flexibel.
ALSO Nederland B.V. is sinds 1994 geautoriseerd distributeur van componenten, computers, randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten. Wij bieden iedere IT-reseller een uitstekende basis voor zijn of haar inkoopproces. Deze basis behouden wij door in te spelen op ontwikkelingen in de markt. Daarom inventariseren wij door middel van een persoonlijke benadering waar verbeterpunten mogelijk zijn. Toegewijde accountmanagers spelen in op de huidige klantsituatie en denken met de klant mee, maar ook een doelgerichte website met vele functies draagt aan deze basis bij. Het efficiënte logistieke proces bij ALSO Nederland zorgt daarnaast voor een juiste afhandeling van de bestelling.

Kortom: ALSO Nederland beseft zich dat iedere klant uniek is en zorgt continu voor een persoonlijke, maar ook flexibele benadering, afgestemd op diverse bedrijfssituaties.

Een unieke combinatie
ALSO Nederland is onderdeel van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen. Met een omzet van 6,3 miljard is ALSO de nummer 3 IT, Telecommunicatie en Consumentenelektronica distributeur in Europa. ALSO Nederland biedt hierdoor haar klanten een unieke combinatie; een zeer persoonlijke en flexibele benadering, maar ook de voordelen van een grote Europese speler.


T : +31 (0)24 333 32 22
E : info.nl@also.com
W : 

Volg ALSO op: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
ALSO Becomes a Distributor of TeamViewer’s Remote Support Solutions 

ALSO breidt zijn assortiment back-upoplossingen in de Cloud Marketplace uit met back-ups voor Office 365 in samenwerking met Dropsuite 

ALSO versterkt haar directieteam in de Benelux regio
 ALSO persberichtenarchief (63 berichten)
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureau