www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten

Ultimum BV bedrijfsprofiel

Logo Ultimum BV
Ultimum is al ruim 20 jaar actief op het gebied van ICT (netwerk)beheer en beveiliging. Ultimum is gespecialiseerd in het optimaal beschermen van complexe IT landschapen. De organisatie is sterk als het gaat om essentiële core-businessprocessen die up and running moeten zijn. Ultimummers zitten boven op de ontwikkelingen, bekwamen zich en passen nieuwe kennis en inzichten direct toe. Dit continu proces maakt dat Ultimum de partner is die met uw ambities meegroeit en zorgt dat de voorwaarden hiervoor zo ultiem mogelijk blijven. Dat doen we met passie, plezier en veel trots.

Het is ons geloof dat met deze passie, dit plezier en onze trots wij samen met u het uiterste kunnen realiseren. Daarom zetten we uw business en uw kerntaken voorop en zorgen dat de techniek u daarin optimaal faciliteert. Systemen zijn er voor u en niet andersom.

It’s our core, your business.


Contact
+31 (0)88 118 98 98
info@ultimum.nl

KvK

Volg Ultimum BV via: facebook | linkedin
Laatste persberichten  
Ultimum en Hoffmann bundelen menselijke en technische krachten binnen Cybersecurity

Twee unieke IT-bedrijven creëren samen een complete IT-infrastructuur

5000 tulpen van Ultimum als dank voor medewerkers Flevoziekenhuis
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers