www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!

COMPAREX Nederland bedrijfsprofiel

Logo COMPAREX Nederland
Software is steeds bepalender voor het succes van organisaties. COMPAREX Nederland helpt organisaties hun behoeften te matchen met de juiste technologie. Met onafhankelijk advies, services, aankoop en beheer van softwarelicenties. Zo ondersteunt COMPAREX klanten bij hun digitale transformatie, als hun gids in de digitale wereld. 

Met ruim 220 specialisten zoekt COMPAREX Nederland continu de beste softwareoplossingen. Onafhankelijk putten wij wereldwijd uit het aanbod van vrijwel alle leveranciers op het gebied van Cloud Solutions, Software Asset Management (SAM), Big Data & Analytics, Information Management, Security, Computing Everywhere, Mobility, Digital Content en Disaster Recovery.

COMPAREX Nederland maakt deel uit van de internationale COMPAREX Group, met ruim 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Afrika, Amerika, Azië en Europa.


T : +31 20 711 48 00
F : +31 20 711 48 01
E : info@comparex.nl
W : 

Volg COMPAREX Nederland op: facebook | twitter | linkedin | youtube | blog
Laatste persberichten  
17 jul 2018 COMPAREX erkend als Microsoft Azure Expert Managed Service Provider!

28 mrt 2018 COMPAREX in de top 10 van Best Workplaces 2018!

14 jul 2016 Marc Betgem benoemd tot Chief Sales Officer van COMPAREX AG
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl