Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2505 volgen @ICTberichten

Centralpoint.nl bedrijfsprofiel

Logo Centralpoint.nl
Per 1 juni 2018 opereren Centralpoint.nl, Centralpoint.be, Infotheek en Scholten Awater onder één naam: Centralpoint. Met ruim 500 medewerkers en vestigingen in Amstelveen, Nijmegen, Wijchen en Rotselaar (België) is Centralpoint de grootste IT-reseller van de Benelux. 

Centralpoint gelooft dat technologie een belangrijk middel is om persoonlijke ambities te bereiken. Wij zorgen ervoor dat professionals zonder zorgen kunnen werken met de beste technologie. Dit doen we door IT centraal te stellen. Wij garanderen een feilloos werkende IT-omgeving waarin medewerkers altijd en overal toegang hebben tot veilige data. Het resultaat? Uw mensen halen het beste uit zichzelf en er is voldoende tijd voor de ontwikkeling en innovatie van uw business.

Met onze jarenlange ervaring en heldere visie op IT adviseren wij heel werkend Nederland en België, van de bakker op de hoek tot aan grote overheidsinstellingen, over onze concrete IT-oplossingen. Of het nu gaat om circulair inkopen, online bestelgemak of dienstverlening rondom beheer, beveiliging, onderhoud en logistiek. Ons team van enthousiaste professionals brengt een merkonafhankelijke en passende oplossing voor elke organisatie. 


Contact
088 – 4 300 300
info@centralpoint.nl

KvK

Volg Centralpoint.nl via: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
Centralpoint uitgeroepen tot “Best Business Webshop of the Year” en “Best Software License Partner of the Year

Centralpoint verkozen tot Amstelveense Ondernemer van het jaar

Centralpoint nu ook Aruba Gold Partner en breidt adviesrol HPE portfolio uit
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com