Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2505 volgen @ICTberichten

Reeleezee bedrijfsprofiel

Logo Reeleezee
De motor van de Nederlandse economie en werkgelegenheid is het mkb. De mkb-ondernemers en hun accountants- en administratiekantoren digitaliseren hun bedrijfsprocessen. Reeleezee verschaft hen daarbij realtime zakelijk inzicht, zodat zij future proof zijn en zich kunnen concentreren op het uitbreiden van hun business.

De producten en diensten van Reeleezee onderscheiden zich in smart gebruiksgemak waarbij de bedrijfsprocessen meegroeien met de behoefte van de gebruiker. Met meer controle en inzicht zijn business beslissingen beter en sneller te nemen. Accountants- en administratiekantoren maken ook gebruik van de online diensten van Reeleezee voor snelle invoermogelijkheden, uitgebreide rapportages, overzichten van mutaties en andere zakelijke informatie om hun klanten beter te adviseren.

Onlangs heeft Reeleezee het product Cashr geïntroduceerd. Met deze App en backofficemodule kunnen retail- en horecaondernemers snel, eenvoudig en tegen lage kosten een volledige kassa en administratie draaien op hun iPad, tablet, GSM of handheld (POS) onafhankelijk van het gekozen OS.

Het innovatieve bedrijf werkt met solide en redundante datacentra in Europa, zodat alle data van klanten veilig in de cloud wordt bewaard en de continuïteit van de bedrijfsvoering wordt gewaarborgd.

Het bedrijf is opgericht in 2001 en heeft sindsdien een toonaangevende rol in de accountancywereld. Het hoofdkantoor van Reeleezee is gevestigd in Breukelen en heeft ook kantoren in Turkije en India. Bij Reeleezee werken 55 medewerkers. Reeleezee is deelnemer van het Zeker-Online Keurmerk (www.zeker-online.nl). Less effort, more business.


Contact
0346 - 258 080
service@reeleezee.nl

KvK

Volg Reeleezee via: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
Reeleezee biedt nu de digitale deponering van de publicatiejaarrekening Middelgroot inclusief controleverklaring en digitale ondertekening

Connected kassa is koppel- en datacentrum voor onderneming

Kassa-opmaak in de cloud met Cashr geeft ondernemer realtime inzicht in omzet
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau