Contentbureauwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2487 volgers blijven op de hoogte!

Icontact BV bedrijfsprofiel

Logo Icontact BV
De crossmediaspecialisten van Icontact verzorgen het gehele traject van consultancy en trainingen tot projectmanagement, ontwerp en bouw van (maatwerk) softwareapplicaties en websites. Tot de producten behoren informatiesystemen (zoals uitgeef-, personeels-, salaris-, financiële en begrotingssystemen) en databasegestuurde webapplicaties.

Icontact werkt al sinds 1993 voor informatieleveranciers (uitgevers, bibliotheken, musea, omroepen) en diverse gerelateerde partijen in de culturele, educatieve en mediasector, zoals boekhandels, theaters, onderwijs en de betreffende brancheverenigingen.

De jarenlange ervaring met softwareontwikkeling is één van de pijlers van Icontact. Er wordt zowel voor het Linux (open source) als het Microsoft platform ontwikkeld. Naast klantspecifieke software en websites ontwikkelt Icontact ook websites voor uitgevers en andere partijen in het boekenvak op basis van WordPress en Drupal.

Icontact kijkt verder dan puur de technische softwareontwikkeling. Er wordt altijd veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, zoals een vriendelijke user-interface, een mooie en toegankelijke vormgeving en een zeer goede onderhoudbaarheid van de toepassingen.


T : 023-7505125
F : 023-7505123
E : info@icontact.nl
W : 

Volg Icontact BV op: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Luisterhuis en CB gaan samen

Hebban (Week van het) Luisterboek-app met gratis volledige luisterboeken

Nederlandse uitgever kiest voor BooXtream sociale beveiliging voor e-boeken
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl