www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2503 volgen @ICTberichten

Passionned Group bedrijfsprofiel

Logo Passionned Group
Passionned Group (sinds 2004) is dé specialist in het ontwerpen en implementeren van intelligente organisaties. Onze bevlogen en ervaren slimmer werken’-consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente organisatie.

Allround inzetbaar
Wij bieden bestuurders, managers en consultants bewezen oplossingen om tot een intelligente organisatie te komen. Zo hebben we een uitgebreide kennisbank, zijn we auteur van het Business Intelligence-boek ‘De intelligente organisatie’ en geven we workshops, trainingen en advies. Ook pakken we complete implementatietrajecten van a tot z aan!

100% onafhankelijk
Passionned Group is niet verbonden aan bijvoorbeeld leveranciers van BI-tools of software. Wij zijn totaal onafhankelijk en onze werkwijze en ons gedachtengoed is door onszelf sinds 2004 in een rap tempo opgebouwd. Onze missie is om alle organisaties slimmer te laten werken!


Contact
+31 33 888 7010
info@passionned.nl

KvK

Volg Passionned Group via: twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Tien cruciale stappen op weg naar datacratisch werken

Veiligheidsregio NHN winnaar Slimste Organisatie van Nederland 2015

Persuitnodiging: verkiezing 'Slimste organisatie van Nederland'
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl