www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlContentbureau
2476 volgers blijven op de hoogte!

Harvey Nash bedrijfsprofiel

Logo Harvey Nash
Harvey Nash is een professionele organisatie voor detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore. Met wereldwijd meer dan 7.000 professionals in 40 kantoren in Europa, de Verenigde Staten, Australië, Hong Kong en Vietnam, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector.

Harvey Nash wil dé leverancier zijn die, door continue innovatieve ontwikkelingen, dienstverlening aanbiedt die gericht is op ontzorging van de recruitmentprocessen van organisaties. Harvey Nash heeft zich tot doel gesteld waarde toe te voegen door voor vaste en tijdelijke posities Talent te leveren aan onze klanten en Talent beschikbaar te stellen via outsourcing.

Harvey Nash-medewerkers zijn vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie.


T : 0346 581070
F : 0346 581080
W : 

Volg Harvey Nash op: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
24 nov 2014 Harvey Nash onderstreept belang brancheorganisatie Bovib in huidige markt

1 okt 2014 Harvey Nash gaat professionals op performance beoordelen met TruQu

25 feb 2014 CIO ontevreden over benutten innovatiepotentieel organisatie
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com