www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten

BT bedrijfsprofiel

Logo BT
BT stelt zich ten doel de kracht van communicatie in te zetten voor een betere wereld. BT is één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in 180 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerk gebaseerde IT-diensten; lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan zijn klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband, TV en internet, alsook convergente vast/mobiele producten en diensten. BT bestaat uit vier klantgerichte divisies: Consumer, Enterprise, Global en Openreach.
 
In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2019, rapporteerde BT Group een omzet van 23.428 miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 2.666 miljoen Britse pond.
 
British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group zijn verzameld. BT Group plc is genoteerd aan de effectenbeus van Londen.


Contact
088-2125194

Volg BT via: twitter | linkedin | blog
Laatste persberichten  
BT breidt digitale werkomgeving uit met Zoom

BT lanceert nieuwe adviesdiensten op het gebied van cybersecurity

BT sluit nieuw contract met spaanse overheid en verbindt kantoren wereldwijd met elkaar
 BT persberichtenarchief (301 berichten)
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl