www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com

2515 volgers @ICTberichten

G-NIUS B.V. bedrijfsprofiel

Logo G-NIUS B.V.
G-Nius Business to Business netwerkonderneming ondersteunt sinds begin 2002 haar opdrachtgevers bij het projectmatig detacheren van de juiste professional bij de juiste opdracht. Sterk georiënteerd vanuit de specifieke wensen en behoeften van de relaties, zorgt G-Nius voor de juiste invulling van zowel tijdelijke als vaste aanstellingen. Hierbij staat het projectmatig detacheren centraal, maar kan G-Nius desgewenst ook zorgen voor het werven en selecteren. Gefundeerde kennis, ervaring én een uitgebreid B2B netwerk heeft G-Nius in de afgelopen jaren opgebouwd.

Samenwerken met G-Nius betekent samenwerken met een betrouwbaar en integer team. Een team van vier Managers dat vanuit ’s-Hertogenbosch u veel zorgen uit handen neemt en met u meedenkt. Op persoonlijke en informeel zakelijke wijze handelt het team pro-actief en gaat snel en daadkrachtig voor u aan de slag. Daarnaast zijn 40 professionals verspreid over Nederland dagelijks ‘dedicated’ actief bij opdrachtgevers van G-Nius.


Contact
+31 (0)73 610 14 69
info@g-nius.nl

KvK

Volg G-NIUS B.V. ook via: twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
Leo Keller naast commercieel directeur nu ook aandeelhouder van G-Nius

Leo Keller aangesteld als commercieel directeur G-Nius

G-NIUS 15 jarig jubileum
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl