Datum: (2331 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Het ideale decembergeschenk: de MEDION® LIFETAB® MD 99000

Nieuwe tablet met Android™ 3.2, 10-inch display, 32 GB aan geheugen en 3G vanaf 10 december 2011 te koop bij ALDIPanningen, 5 december 2011 – MEDION presenteert met de MEDION LIFETAB P9514 (MD 99000) het ideale decembergeschenk. De tablet is vanaf 10 december 2011 bij alle ALDI-filialen te koop en biedt de nieuwste tablettechnologie. ALDI combineert dit met een groot aantal vooraf geïnstalleerde apps en de nodige extra’s. Dit aantrekkelijke pakket is te koop voor de zeer scherpe prijs van 399 euro.

De MEDION LIFETAB MD 99000 overtuigt door zijn razend scherpe multitouch display van 25,4 cm (10-inch). De tablet is uitgerust met Android-versie 3.2. Dit besturingssysteem biedt toegang tot meer dan driehonderdduizend apps in de Android Market. Daarnaast is de tablet standaard voorzien van tal van voorgeïnstalleerde en volledige versies van Docs to Go, Printershare en een tekenprogramma. Andere geïnstalleerde apps zijn het LEO-woordenboek, eBay en HRS. Het interne geheugen van 32 GB biedt ruim plaats voor toepassingen en data en is met behulp van een microSD- of microSDHC-kaart eenvoudig uit te breiden.

De MEDION LIFETAB MD 99000 is een ideale reisgenoot dankzij de UMTS/Quadband 3G-module (HSDPA/HSUPA). Die zorgt in combinatie met een mobiel abonnement altijd en overal voor toegang tot internet, sociale netwerken en mail. Daarnaast biedt de tablet thuis, op kantoor of onderweg eenvoudig toegang tot WiFi-netwerken.

De geïntegreerde applicatie LIFETAB Media maakt het beheer van foto’s, video’s en muziek eenvoudiger dan ooit. De twee geïntegreerde camera’s zijn geschikt voor het maken van foto’s en contact onderhouden via videochats. Ook akoestisch presenteert de MEDION LIFETAB MD 99000 zich als een echte entertainer. Dankzij Dolby Mobile biedt de tablet een uitstekend geluid bij het bekijken van een video, het luisteren naar muziek of bij het gamen.

De tablet levert krachtige prestaties door de NVIDIA Tegra 2 Dual Core-processor die zorgt voor probleemloze multitasking van het hoogste niveau. Bluetooth 2.1, een microUSB-uitgang en Audio-Out completeren het slechts 720 gram wegende apparaat. Verder vindt de consument een elegante tas, een netsnoer, een schermdoekje, een AKG-hoofdtelefoon en een HMDI-adapter in de verpakking. MEDION levert de tablet met 36 maanden garantie.

Beschikbaarheid
De MEDION LIFETAB P9514 (MD 99000) is vanaf 10 december 2011 te koop in alle ALDI-filialen voor 399 euro.

Technische specificaties
 • Processor: NVIDIA® GeForce®
 • 25,4 cm /10-inch multitouch display (1.280x800 pixels)
 • 32 GB intern geheugen (uitbreidbaar met microSD- of microSDHC-kaart tot 64 GB)
 • Geïntegreerde UMTS/Quadband 3G-module (HSDPA/HSUPA) en GPS
 • Geïntegreerd draadloos LAN (IEEE 802.11n)
 • Twee geïntegreerde camera’s (2 megapixels voorzijde en 5 megapixels achterzijde) en een geïntegreerde microfoon
 • Geïntegreerde stereoluidspreker met Dolby® Mobile
 • Hoogwaardige lithium-polymer-accu (4,7 Wh) met een gebruikstijd van maximaal acht uur (afhankelijk van effectief gebruik)
 • Helderheidssensor – past de helderheid van de display automatisch aan om energie te besparen
 • Beeldsensor – beeldscherm past zich automatisch op staand of liggend formaat aan
 • Voorgeïnstalleerde apps/software, waaronder LIFETAB Media, Docs to Go, Printershare, tekenpakket, HRS, eBay, LEO-woordenboek
 • Content: Android Market™
 • Extra’s: elegante tas, microUSB-kabel, AKG-hoofdtelefoon, netsnoer, HDMI-adapterkabel, reinigingsdoek
 • Aansluitingen: Bluetooth 2.1, microUSB, microSD-/microSDHC-kaartlezer, Audio-Out, multifunctionele aansluitingen, SIM-kaartslot
 • Gewicht en afmetingen: ca. 720 gram en 13,2 mm hoog
Over MEDION
MEDION AG is een beursgenoteerde onderneming. Het bedrijf is gevestigd in Essen (Duitsland) en heeft circa duizend medewerkers. MEDION focust zich op het maken van innovatieve consumentenelektronica van hoge kwaliteit met een aantrekkelijk design. De producten zijn betaalbaar voor een breed publiek. Daarnaast ontwikkelt MEDION aanvullende diensten, vooral op het gebied van telecommunicatie (MEDIONmobile), downloaddiensten en andere online diensten. Voor meer informatie: www.medion.nl.

© 2011 MEDION AG. Alle rechten voorbehouden.

MEDION en het MEDION-logo zijn geregistreerde handelsmerken van MEDION AG in Duitsland en/of andere landen. Andere producten en diensten kunnen handelsmerken of servicemerken zijn van hun respectievelijke eigenaars.

Contactpersoon voor de pers:
LVTPR
Annemieke van Baal
T.: 030 – 65 65 070
E.: medion@lvtpr.nl