Datum: (2555 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Pride PR

MTTM.NL steunt microfinanciering in de derde wereld voor ondernemersAmsterdam, 27 april 2011 - MTTM.nl vindt het belangrijk om te investeren in een duurzame wereld voor nu én in de toekomst. Daarom willen wij, naast het realiseren van onze doelstellingen, maatschappelijk betrokken zijn en ons inzetten voor een betere wereld. MTTM.nl kiest ervoor om als bedrijvenambassadeur het werk van Oxfam Novib te steunen.

Oxfam Novib zet zich in voor mensen in ontwikkelingslanden die in armoede leven. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. En daarmee krijgen ze de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land. MTTM.nl steunt dit programma als ambassadeur.

MTTM.nl vindt het als organisatie belangrijk om niet alleen goede diensten te leveren, maar ook bij te dragen aan een wereld zonder armoede. Volgens Hans-Willem de Lint - Directeur van MTTM.nl - is er niks zo leuk als ondernemen, ook in een ontwikkelingsland, waar ondernemerschap zeker kansen heeft, maar wel gesteund moet worden.’ Lenen bij een bank is in arme landen vaak niet mogelijk. Dankzij de steun van MTTM.nl krijgen mensen in ontwikkelingslanden een kleine lening waarmee ze een eigen bedrijfje kunnen starten. Hierdoor krijgen de mensen de mogelijkheid een zelfstandig bestaan zonder armoede op te bouwen. Oxfam Novib helpt ons om ons ambassadeurschap en onze maatschappelijke betrokkenheid naar buiten toe uit te dragen.** Einde Persbericht **

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Pers: Froukje Dahlhaus
T: 088-8000800
M: 06-13136691
E: f.dahlhaus@mttm.nl.

MTTM.nl is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. MTTM.nl maakt het mogelijk altijd bereikbaar te zijn voor uw klanten met een breed pakket aan telefoon- en internetdiensten. Als zakelijke telefoonmaatschappij zijn wij gespecialiseerd in 0800-, 0900- en 088-servicenummers voor diverse organisaties, groot én klein. Ruim 8000 klanten maken inmiddels dagelijks gebruik van de diensten van MTTM.nl. Onze visie is niet voor niks ‘Nothing is impossible’. Wij helpen u graag het onmogelijke waar te maken!